Zit ik er een jaar aan vast?

Nee hoor, je beslist per zending of je meedoet, dan betaal je per keer. Je kunt er ook voor kiezen om direct voor meerdere zendingen te betalen.  Je maakt zelf de keuze. Ook als je kiest om het degustatie of ontdekkingspakket als geschenk te geven.

Hoe gaat de betaling?

Bestellen via dit formulier. Betalen via bankoverschrijvingen.

Na het invullen van het formulier krijgt u binnen 1 werkdag een bevestigingsmail met daarin onze bankgegevens en betaalinstructies. Idealiter kiest u bij een abonnement voor een automatische, tweemaandelijkse overschrijving . Zo mist u geen enkel verrassingspakket en geniet u zorgenloos van onze top thee.

In de oneven maanden (nov, jan, maart, enz.) betaalt u ons voor de 25ste, in de even maanden arriveert het verrassingpakket rond de 15de. Elke verzending wordt per email bevestigd.

Thuisblijven is niet nodig, de verrassing past door de brievenbus.

Kan ik een factuur krijgen?

Vanzelfsprekend. Je vult je ondernemingsnummer in en je overige zakelijke gegevens en we bezorgen je de factuur per email.

Hoe gaat de levering?

We versturen de verrassingspakketten per gewone post naar het opgegeven adres. De doosjes zijn zo ontworpen dat ze door de brievenbus passen. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven, ook niet bij meerdere doosjes op één adres.  De levering van deze verrassingspakketten is gratis.

Bestel je losse thee dan dien je wel thuis te zijn. We gebruiken hiervoor een grotere verpakking en deze past niet door de brievenbus. De verzending van losse thee is gratis boven de 50 euro per levering..

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief voor nieuws, weetjes en promoties!

Contact Us

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search