Het goede materiaal helpt u op weg

Goede thee, goed water en het juiste materiaal. Meer heeft u niet nodig om thee te degusteren. We hebben op dit moment een zeer bescheiden aanbod aan materialen in onze shop ter beschikking omdat we ons vooral op het cureren van mooie thee willen focussen. 

Waar we op letten is goed design, degelijk en fijn om thee mee te zetten. En keramisten met liefde voor thee hebben in de toekomst altijd een streepje voor.

Kijk en leer van onze handige filmpjes

Volg een workshop of een degustatie

Met ‘De natuurlijke weg van thee’ biedt Jozefien de theeliefhebber een waaier aan activiteiten aan zoals thee workshops, degustaties en theeceremonies. Via de agenda online kan u zich inschrijven voor een activiteit naar keuze om al dan niet actief, al proevend of in stilte thee te beleven.

Op deze manier ontdekt en leert u heel wat over thee. Op maat een activiteit uitwerken voor een lezing, een feest, een workshop op eigen locatie of thee schenken op een high tea. Van harte welkom om kennis te maken. Kijk op de kalender! Link: www.denatuurlijkewegvanthee.be.

Consultancy en training voor horeca

U heeft een restaurant of een horeca zaak en bent op zoek naar consultancy over thee. Dit kan advies zijn over het samenstellen van een boeiende theekaart met pure theeën maar desgewenst ook mélanges en infusies. Samen zoeken we naar een mooi aanbod op maat van uw zaak, een aangepaste beschrijving van elke thee of infusie op de theekaart en desgewenst ook het materiaal om uw thee mee te zetten en/of te serveren. 

Een theekaart aangepast aan uw spijskaart? Een heerlijke uitdaging. Wilt u uw team opleiden om thee correct klaar te maken en te serveren? Training over thee zetten, werken met de juiste temperatuur, hoeveelheid thee en trektijd en uw thee volop benutten, we zijn u graag van dienst.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief voor nieuws, weetjes en promoties!

Contact Us

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search