Ons verhaal

Be Your Tea is een merk dat is ontstaan door de ambitie van Jozefien om mensen toegang te bieden tot pure kwaliteitsthee uit Azië. We selecteren prachtige thee van goede theetuinen en verpakken deze in stijlvolle doosjes. Zuivere thee gaat immers samen met een elegante verpakking op basis van duurzame en recycleerbare materialen. Onze hoofdontwerper Cedric Verhelst werkte hiervoor samen met illustrator Lobke Rondelez.

Bij Be Your Tea hebben we de voorkeur voor thee producenten die een eigen visie hebben op het produceren van thee, vanuit een passie, vanuit overlevering of eigen kennis en enthousiasme. We houden van levende thee tuinen waar de thee struiken of bomen veel ruimte hebben, waar ze alle noodzakelijke stoffen uit de natuurlijke omgeving kunnen halen om op eigen kracht te kunnen groeien en thee produceren. Het merendeel van onze thee collectie selecteren we zelf in de landen van oorsprong waardoor we u het verhaal van de thee uit eigen ervaring kunnen vertellen.

Theesommelier Jozefien

Jozefien combineert sinds het najaar van 2014 een parttime job in de kunstensector met professionele thee activiteiten. Met ‘De Natuurlijke Weg Van Thee‘ biedt ze theeliefhebbers een waaier aan activiteiten zoals thee workshops, degustaties en Oosterse thee ceremonies aan, verzorgt ze thee op (culturele) evenementen en werkt ze concepten op maat uit. Thee met veel eerbied voor het karakter van de thee schenken is een drijfveer en een passie. Vanaf zondag 12 maart 2017 is ze de Dutch Tea Champion van Nederland en Vlaanderen.

Op verzoek startte Jozefien met het geven van thee advies en training aan horeca partners. Samen maken we een theekaart op maat van de zaak. Jozefien is bezield door de eindeloze zintuiglijke mogelijkheden van thee. Ze houdt van experimenteren, voeding en thee combineren en verbindingen maken tussen kunst en thee. Het beleven van thee en de mensen een inspirerende thee ervaring bieden staan centraal.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief voor nieuws, weetjes en promoties!

Contact Us

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search