Theesommelier Jozefien Muylle in de media

Theesommelier Jozefien Muylle (Dutch Tea Champion 2017) van Be Your Tea komt regelmatig in het nieuws. Hieronder het overzicht met bovenaan de recente artikelen. Jozefien is toegankelijk en aanspreekbaar voor interviews, theeadvies, theeverkoop en de opmaak van theekaarten.


Theesommelier Jozefien Muylle proeft vooral citrus

In het segment van de zwarte thee is earl grey een onverwoestbare klassieker. Theesommelier Jozefien Muylle proefde veertien keer thee, op zoek naar verfijning en balans, maar stuitte vooral op veel citrus.

Lees het artikel hier


World of Tea, 2018 Tea Outlook

World of Tea is een initiatief van Tony Gebely en begon in 2009. Het is ondertussen uitgegroeid tot een toonaangevende site over thee nieuws, kennis, cultuur, smaak en productie. Theesommelier Jozefien gaf haar visie op de ontwikkelingen voor 2018. Lees mee en geniet!

Lees het artikel hier


koffieTcacao magazine, NR 23, 15 juni 2017

koffieTcacao wil liefhebbers van koffie, thee en cacao informeren en inspireren. Ze schrijven vooral niet enkel voor professionals, maar ook voor de thuisbarista, de geeks, de chocoholics, de liefhebber van echte thee en de enthousiaste thuiskok. Bekijk de video van nummer 23 hier

Lees het artikel hier


NINA (Het Laatste Nieuws) 20 mei 2017

In NINA het weekend magazine van Het Laatste Nieuws (ruim 500.000 lezers) kwam Jozefien aan het woord en gaf te toelichting. Detail, het interview werd afgenomen terwijl ze op theereis was in China.

Lees het artikel hier


Misset Horeca maart 2017

In het vakblad voor de horeca heeft theesommelier Jozefien helder kunnen uitleggen hoe je je kan onderscheiden als moderne zaak door een goede theekaart. Thee is een kwaliteitsproduct dat mits met zorg wordt geserveerd, tevreden klanten en een mooie marge kan opleveren.

Lees het artikel hier


ITC artikel over het thee kampioenschap 2017

Het persoonlijke verhaal van theesommelier Jozefien naar aanloop van de het kampioenschap in maart 2017.

Lees het artikel hier


World of Tea (kampioenschap)

De gedreven journalist Jordan G. Hardin had eerder al een artikel geschreven over zowel de voorselectie alsook over het belang van blindproeven. Met verbluffende helderheid en scherpte beschrijft hij de finale en bevraagt hij theesommelier Jozefien.

Lees het Engelstalige artikel hier


Aankondiging van het thee kampioenschap (feb – maart 2017)

De journalist Jordan G. Hardin beschrijft uitvoerig waarom het ‘Dutch Tea Championship’ belangrijk is in de wereld van de thee.

Lees het Engelstalige artikel hier


Libelle Lekker (Nov 2016)

Theesommelier Jozefien had een kort gesprek met Libelle Lekker over haar passie voor thee.

Bekijk het artikel hier


Aankondiging van het theekampioenschap (22 nov 2016)

De betekenis van thee wordt in toenemende mate ook erkend door de horeca branche. Het artikel vertelt over de opbouw van de proeven en wie de afgelopen jaren als kampioen naar huis mochten.

Lees het artikel hier


De Hipste Adresjes van Gent (3 juli 2016)

Een mooi verslag van het gesprek tussen twee hippe dames uit Gent. Blogster Joke (33.3K volgers) bevraagt Theesommelier Jozefien over haar passie voor thee en doet verslag.

Lees de blogpost hier


Weekend Knack (15 dec 2015)

Wereldwijd duiken tea bars op, restaurants hebben steeds vaker een aparte theekaart, en ook bij ons gaat het crescendo met het aantal (hippe) theeadressen en mensen die gepassioneerd met thee bezig zijn.

Het artikel uit weekend Knack lees je hier


Lancering Be Your Tea (nov 2015)

In november 2015 lanceerden we Be Your Tea na ruim een jaar van voorbereiding.

Lees de blogpost hier


 

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief voor nieuws, weetjes en promoties!

Contact Us

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search