Dutch Tea festival 2017

Binnenkort is het zover! Op zondag 28 mei kan u in Utrecht terecht voor een echt thee festival. Een ideaal moment voor iedereen die beginnend thee liefhebber is of al enige tijd met thee bezig is én voor professionals uit de horeca sector.

We mogen jullie een korting geven op je ticket als je bestelt via deze link: http://www.festeaval.nl/tickets-be-your-tea/

Er is een theemarkt waar u allerlei thee aanbieders vindt, zowel vernieuwende mélanges als pure thee, maar ook chocolade en thee aardewerk. Be Your Tea heeft haar eigen stand en zet vooral haar thee-abonnementen, elke 2 maanden een gecureerd aanbod thee, in de kijker.

Verder kan u zeer inspirerende workshops volgen over de origine van thee, over ice tea, over de Japanse thee ceremonie, over China als bakermat van de thee, over tea & food pairing … In de pro zone, de workshopruimte voor de gevorderde theedrinkers, geeft Jozefien, als Dutch Tea Champion 2017, verdiepende sessies over Pu-erh en Oolong thee.

Net terug van haar theereis naar Fujian in China, bakermat van de Oolong thee, en Taiwan, het Oolong walhalla, komt Jozefien met een valies vol vers geplukte thee vertellen over deze buitengewoon boeiende thee klasse. Van licht tot donker geoxideerde Oolong, de verschillende cultivars en terroirs, het verschil tussen striped en ball-rolled Oolong … reisverhalen én proeven natuurlijk.

Leut, slurp en proef op het Dutch Tea Festival 2017 in Utrecht!

Graag tot dan,
Jozefien en Christiaan

 

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief voor nieuws, weetjes en promoties!

Contact Us

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search