Voor het eerst staat Be Your Tea op een grote beurs. Eerder waren we present in de Scheve schuur in Machelen a.d. Leie, in Aalst op The Peep of Day, op Kerk in Gent etc. Echter nog niet eerder stonden we op een grote bio Beurs. We doen dit jaar mee omdat we kennis willen maken met onze klanten, ze willen verrassen en we willen bijleren over wat hen bezighoudt.

Korting

Als exposant mogen we entree tickets met korting uitdelen. De toegangstickets kun je vooraf bestellen op de site van Biolicious en als je gebruik maakt van de kortingscode BL16COMP, betaal je 6 Euro in plaats van 8 Euro. Ook bij Be Your Tea kun je goede zaken doen. We bieden onze zelf geteste en goedgekeurde Tea Brewer aan in combinatie met een degustatiepakket met 3 theeën voor slechts 49,90 Euro. Het enige wat je nog moet voorzien voor een perfect kopje thee is het water. Over water gesproken, we schreven er een blog over en op de beurs zelf maken we gebruik van het water van Mont Roucous

Ons aanbod

Tijdens de beurs kun je niet alleen onze degustatiepakketten kopen, je kunt ook onze pure thee proeven. Zowel als proevertje of bijvoorbeeld tijdens de lunch een hele theekan. We gebruiken onze Tea Brewer om u als bezoeker de beste ervaring te geven. En naturlijk zijn er ook onze geschenkdoosjes voor alle theeklassen. Zo is er voor iedereen wat wils. Ken je niet zoveel van thee en ben je nieuwsgierig naar hoe echte goede thee smaakt, je bent bij ons aan het goede adres. Ben je een meer ervaren thee drinker of zelfs theesommelier dan kun je genieten van onze gastronomische theeën.

Onze partners

Top thee gaat prima samen met verfijnde koekjes. Daarom staan we op 29 en 30 oktober naast Generous met hun heerlijke koekjes. Speciaal voor het evenement bedachten we twee leuke cadeau pakketjes. Het ‘are your lovely’ pakket en het ‘are you wild’ pakket, met telkens twee verschillende theeën en twee doosjes koekjes, voor lieflijke én voor avontuurlijke mensen 😉

We gebruiken voor al onze theeën op de beurs, water van Mont Roucous.

Demo

Elke middag geeft Jozefien in de demo keuken van Biolicous een demonstratie over thee zetten op zowel Westerse als op Oosterse wijze. U krijgt tips over hoe je de mooiste flavours uit uw theeën haalt.

Praktisch

Om de Waagnatie in Antwerpen te bereiken, klik hier. Op de site van Waagnatie zelf vraagt men om de verkeersdrukte op te volgen via Slim Naar Antwerpen . Kom je met de auto, gebruik dan in uw navigatiesysteem enkel de straatnaam “Rijnkaai”. Je kunt parkeren rondom de Waagnatie.

Tot in Antwerpen op 29 of 30 oktober!

Jozefien,
Theesommelier
Be Your Tea

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief voor nieuws, weetjes en promoties!

Contact Us

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search