Degustatiepakket

Het degustatiepakket leent zich perfect voor de echte thee liefhebber die het heerlijk vindt om telkens nieuwe theeën te ontdekken of bepaalde soorten te herontdekken. Drink je vaak thee samen met andere mensen of zijn er meerdere theeliefhebbers in huis of op kantoor, dan vindt iedereen een thee van zijn gading in onze samenstelling. Je hebt de keuze uit 3 of 4 theeën in je pakket (als geschenk of voor jezelf).

Drie theeën is ideaal voor één persoon die graag af en toe een kopje thee drinkt, voor de beginnende thee liefhebber of voor iemand die vooral interesse heeft in het leren kennen van pure thee uit Oosterse landen als China, Thailand en Taiwan. Vier theeën betekent dat er een exclusieve thee aan het degustatie pakket toegevoegd! Echt genieten… Het degustatiepakket bevat vier voor u geselecteerde, prachtige theesoorten. Elke twee maanden verzenden we vier theesoorten met een variatie uit verschillende thee klassen (witte, groene, gele, oolong, zwarte en pu erh thee).

Levering

We leveren het ontdekkingspakket gratis in België en in Nederland en verzenden elke twee maanden. Het eerste pakket dat je bestelt ontvang je binnen de week Eventuele volgende pakketten op vaste tijdstippen! Het doosjes past door de standaard Nederlandse en Belgische brievenbus.

Hoeveelheid en verpakking

Van elke theesoort ontvang je gemiddeld 20 gram thee, naargelang het volume dat de thee inneemt. Elke thee zit apart verpakt in een (composteerbare) folie en daarna in een mooi vormgegeven doosje. Voor een intense thee ervaring gebruik je telkens 2 à 3 gram thee per 200 ml die je verschillende keren kan infuseren. Eén soort thee is al gauw goed voor 30 kopjes thee.

Theewijzer

Elke theesoort is voorzien van een informatiefiche waarmee u zich tot een goed geïnformeerde thee drinker kan ontpoppen. Je leest er uitgebreid over de regio waarin de thee geproduceerd werd, over de plantage of de geschiedenis van de thee. We geven je tips over hoe je de beste smaken uit je thee krijgt en op welk moment van de dag de thee ideaal geconsumeerd wordt.

Ons aanbod

Bij Be Your Tea is de keuze aan jou. Wil je graag éénmalig van een pakket genieten of iemand dit als verrassing schenken? Zeer welkom. Wil je graag meerdere keren nieuwe theesoorten ontdekken of iemand verrassen met verschillende zendingen, dan kun je dit zo kiezen in de shop. Als je wil, kun je het hele jaar door genieten van de meest verfijnde theeën of als geschenk anderen laten genieten. Let wel, dit betreffen uitsluitend losse blad theeën, geen infusies, blends of met etherische oliën gearomatiseerde thee.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief voor nieuws, weetjes en promoties!

Contact Us

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search